Over Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer

 

Het klavertje vier staat symbool voor meerdere waarden maar voornamelijk voor geluk. Volgens de eeuwenoude legende zal degene die een klavertje vier vindt meer voorspoed kennen dan hem lief is. De vier blaadjes staan symbool voor de perfecte eenheid: vertrouwen, verbondenheid, hoop en geluk.

De hoop op het vinden van een echt klavertje vier wat u geluk brengt en waardoor er een financiële balans in uw leven ontstaat. De hoop op en het vertrouwen in een betere financiële toekomst.

De relatie met onze cliënten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. U als cliënt staat centraal en wij vinden het van belang om op een heldere manier te antwoorden. Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze cliënten op basis van wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid. Een goede samenwerking is immers de basis voor
optimaal succes. Dat is mogelijk door onze werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren en afspraken na te komen.

Vierdag klavertje vier

Vierdag klavertje vier

Vierdag Bewindvoering en  Budgetbeheer heeft er bewust voor gekozen om zijn juridische en financiële kennis in te zetten voor kwetsbaren uit onze samenleving.  Verbondenheid die alleen een kleinschalig bureau u kan bieden met veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

Met onze professionele en deskundige dienstverlening willen wij u een gelukkige en zorgeloze (financiële) toekomst bieden.

Contactgegevens

  • Telefonisch bereikbaar van ma. t/m do. tussen 09:00 - 12:00.
  • Postbus 21
  • 3790 CA Achterveld
  • Tel.: 0342 414821
  • E-mail: info@vierdagbewindvoering.nl

Heeft u een vraag?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem deze code over : captcha