Disclaimer

Disclaimer voor http://www.vierdagbewindvoering.nl

Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer, hierna te noemen Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer, verleent u hierbij toegang tot http://www.vierdagbewindvoering.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Beperkte aansprakelijkheid

Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Vierdag Bewindvoering en Budgetbeheer, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Contactgegevens

  • Telefonisch bereikbaar van ma. t/m do. tussen 09:00 - 12:00.
  • Postbus 21
  • 3790 CA Achterveld
  • Tel.: 0342 414821
  • E-mail: info@vierdagbewindvoering.nl

Heeft u een vraag?

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem deze code over : captcha